Skip to main content

Kom bij ons werken

Inspirerend
Vooruitstrevend
En altijd gericht op verbinding

Werken in het onderwijs is voor de meesten van ons een roeping. Je kunt het meestal niet zo duidelijk verwoorden, maar je weet dat je je thuis voelt in het onderwijs. Dat is de plek waar je wilt zijn. Voel je je op een andere manier aangetrokken om voor ons te werken? Kijk dan welke vacatures er open staan. Iedereen die met hart en ziel mee wil bouwen aan het versterken van onze scholen is welkom.

In onze van oorsprong katholieke regio zijn wij als islamitische basisscholen een relatief nieuw fenomeen. Een keuze voor moslimouders die het belangrijk vinden dat hun geloof ook een plek heeft in de school van hun kinderen. Natuurlijk zijn wij ook gewoon Brabanders en Limburgers die houden van warmte en gastvrijheid, die vinden dat het leven er ook is om van te genieten, die open staan voor innovatieve geesten.

Wij zijn IEZO en wij vinden dat onze leerlingen, ouders en gezinnen altijd betekenisvol en goed onderwijs verdienen. Het kind staat voor IEZO en zijn scholen centraal. Iedere leerling van onze IEZO-scholen kan rekenen op persoonlijke groei, talentontwikkeling en betekenisvolle begeleiding. Dit bieden wij met toegewijde en kundige teams van bevlogen onderwijsprofessionals. Daarom werken onze toegewijde en kundige personeelsleden elke dag keihard aan toekomstperspectief voor de leerlingen.

Ons personeel haalt het beste uit zichzelf.

Wij geloven dat ieder kind telt.

Met een warm hart

Als gedreven leerkracht ben je een professional die als individu gericht bijdraagt aan de missie die IEZO zichzelf heeft gesteld. Je zorgt dat je opgavegericht werkt, dat je je ding doet en daarnaast ook dat extra dat nodig is om dichterbij ons gezamenlijk doel te brengen.

Met een kundig hoofd

Je hebt vakkennis en zorgt dat je je vaardigheden blijft oefenen. Het maakt niet uit of je wel of niet moslim bent. We blijven continu reflecteren waarom we de dingen doen die we doen. Het vraagt om een bepaalde gedrevenheid, dat je nog steeds weet waarom je het onderwijs bent in gegaan. 

Om elke dag een beetje beter te worden, neem je een flink portie toewijding mee. Dit doe je om van maximale toegevoegde waarde zijn met de dingen, die je aan het doen bent. Je gaat voor uitmuntendheid.

Met een uitgestoken hand

De basis is: You practice what you preach. Als je je kinderen leert om kwetsbaar te zijn in hun leerproces, ben je dat zelf ook. Als je leerlingen op tijd moeten zijn, zorg jij dat je er net iets eerder bent dan zij. Als wij van kinderen vragen om het uit te leggen als het een keer niet kan, dan moeten wij dat ook doen.

Ons personeel haalt het beste in het kind naar boven. We geloven dat ieder kind telt.

Met en voor elkaar

Samen met elkaar zoeken we naar het beste en meest betekenisvolle onderwijs. Onze medewerkers vormen een essentieel onderdeel van onze missie gedreven organisatie. Hoewel ze uit diverse culturen komen, hebben ze meer gemeen: onze gezamenlijke visie verbindt deze diversiteit en samen zoeken we naar het beste voor onze leerlingen. Inspirerend, vooruitstrevend en altijd gericht op verbinding.

We zoeken regelmatig kundige en bevlogen medewerkers. Heb jij de drive om echt het verschil te maken in het leven van onze leerlingen en wil je bijdragen aan de opgave van onze organisatie. Dan komen we graag met je in contact.